Skolor, grupper och allmänhet

 
Vi blir naturum Öresund - porten till Öresund!

Under 2020 kommer marinpedagogiskt center även att omfatta ett naturum! Ett naturum är porten till ett naturområde och ska skapa möjlighet och tillgänglighet för alla att uppleva och komma närmare naturen. Detta är mycket inspirerande eftersom det innebär att vi kommer kunna sprida ännu mer kunskap om havet och varför det är så viktigt. Naturum Öresund öppnar för många nya möjligheter både för oss och för våra besökare -  utökade öppettider, större utbud på aktiviteter och guidade turer samt alldeles nya utställningar med betoning på vårt Öresund och de Globala målen. Att naturum Öresund blir verklighet är ett steg i rätt riktning för en mer havsmedveten värld. 

All information om vår pedagogiska verksamhet för skolor, bokning av studiebesök och aktiviteter för allmänhet och andra grupper finns från och med den 25 april 2020 här - www.naturumoresund.se.

Vänliga hälsningar, all personal på Marint Kunskapscenter!   

Hitta hit

Marinpedagogiskt center finns på Ribersborgsstranden vid brygga 7, precis bredvid Handikappbadet. 

 

Du kan enkelt cykla eller promenera hit längs Ribersborgsstigen. Det finns även en hyrcykelstation vid centret.

Ta stadsbuss 7 till hållplats Potatisåkern, gå därifrån rakt ner mot havet. Om du kommer utanför Malmö, ta tåg eller buss till Malmö Central och byt därefter till stadsbuss 7.

I rondellen i korsningen Geijersgatan/ Limhamnsvägen, kör du ner mot Lagunen. Efter 300 m, sväng höger in på Ribersborgstigen och följ vägen fram till parkeringen. Kör försiktigt, du delar väg med gång- och cykeltrafikanter!

  • Facebook Social Ikon

@marintkunskapscenter

Glöm inte att följa Marint Kunskapscenter på Facebook och Instagram!

  • Instagram Social Ikon

@marintkunskapscenter

Marint Kunskapscenter i Malmö

Ribersborgsstigen 4, 216 44 Malmö.

Phone: +46 (0)40 631 3041.

E-mail: hello@smkc.se

Facebook: @marintkunskapscenter

Instagram: @marintkunskapscenter

© 2018 by Marint Kunskapscenter.